Forum Arlequinat
ALTRES => PERSONALS i OPINIONS => Missatge iniciat per: Sabadell Power en 04 de Agost de 2008, 19:47:23 pm
-
A veure si algun forer@ em diu que pasaria si...
Alhora de fer flams, amb preparat Royal -no m'hi complico-, hi afegeixo, a mes del preparat i de la llet...:
a) Nata liquida per cuinar? Un flam mes 'dens i cremos'?
b) Llet condensada? Un flam mes 'dolç i cremos'?
c) Quesitos? Un flam de formatge?
Les 3 variants son derivats lactics, al igual que el flam... osease, que toxic no seria... crec
Avui he estat a punt d'experimentar-ho pero doncs que era l'ultim paquet de flam que em quedava no l'he volgut malgastar... per si de cas surt algo raro :exxxx
Algu ha provat alguna de les variants? Gracies!
:beer2
-
Per fer més espès el flam, pots posar Maizena, però no t'ho recomano, ja que queda una mica intragable. Sobre totes les teves altres dubtes, ni idea.
-
em quedaría amb les opcions b i c, ja q l'opcio a et faría massa liquid el flam i potser no et cuallaria massa.
si t'agrada molt dolç posa-li la llet condensada, una opció sería també cambiar el sucre cremat per la llet condensada, peró sería una llástima.
l'opció quesito mola molt, també pots utilitzar una mica de mantxeg o de parmesa, passat per la batedora aixó si.
per "adornar-lo" ralla formatge molt prim, en el cas del parmigiiano no cal xq ja va tallat molt prim, el poses en una paella petita amb una mica, mica d'oli i foc lent, quan vegis que es posa roset li tires sucre i ho remenes, l'hauras caramelitzat, el poses al demunt del flam un cop emplatat i segur q triumfes!
jo faig gelat de mantxec a casa... :icecream:
-
Jo també em quedaria amb l´opció b i c.
Una altra opció és posar xocolata en pols i així tens un flam de xocolata boníssim, avui ho he fet per primera vegada i ha quedat molt bo.
Lo bo de la cuina és que pots experimentar tant com vulguis.