Autor Tema: Dubtes culinaris...  (Llegit 977 cops)

0 Usuaris i 1 Visitant estan veient aquest tema.

Desconnectat Sabadell Power

  • Penya @rlekinats.com
  • Secretari Tècnic
  • *
  • Missatges: 3256
  • Gènere: Masculí
  • Som el 3er Club de Catalunya
    • Bultaco Racer
Dubtes culinaris...
« el: 04 de Agost de 2008, 19:47:23 pm »
A veure si algun forer@ em diu que pasaria si...

Alhora de fer flams, amb preparat Royal -no m'hi complico-, hi afegeixo, a mes del preparat i de la llet...:

a) Nata liquida per cuinar? Un flam mes 'dens i cremos'?

b) Llet condensada? Un flam mes 'dolç i cremos'?

c) Quesitos? Un flam de formatge?

Les 3 variants son derivats lactics, al igual que el flam... osease, que toxic no seria... crec

Avui he estat a punt d'experimentar-ho pero doncs que era l'ultim paquet de flam que em quedava no l'he volgut malgastar... per si de cas surt algo raro  :exxxx

Algu ha provat alguna de les variants? Gracies!

 :beer2
Sabadell, capital del Vallès Occidental.
Visca Catalunya Independent.

Forero NO OFICIAL des del Març 2005

Desconnectat birrero

  • Penya @rlekinats.com
  • President
  • *
  • Missatges: 12530
  • Gènere: Masculí
  • Twitter: @JordiRomagosa
    • www.wssbarcelona.com
Re: Dubtes culinaris...
« Respondre #1 el: 04 de Agost de 2008, 19:49:34 pm »
Per fer més espès el flam, pots posar Maizena, però no t'ho recomano, ja que queda una mica intragable. Sobre totes les teves altres dubtes, ni idea.
Ara a @wssbarcelona fent créixer el futbol femení.

Soc birrerooooo, i vinc al camp amb una Moritz fresqueta, soc birrerooooo, abans del partit em foto una estrelleta, soc birrerooooo, a mitja part no bec aigua per cervesa...

Desconnectat umbria

  • Secretari Tècnic
  • ********
  • Missatges: 2760
  • Gènere: Femení
Re: Dubtes culinaris...
« Respondre #2 el: 07 de Setembre de 2008, 23:22:35 pm »
em quedaría amb les opcions b i c, ja q l'opcio a et faría massa liquid el flam i potser no et cuallaria massa.

si t'agrada molt dolç posa-li la llet condensada, una opció sería també cambiar el sucre cremat per la llet condensada, peró sería una llástima.

l'opció quesito mola molt, també pots utilitzar una mica de mantxeg o de parmesa, passat per la batedora aixó si.
per "adornar-lo" ralla formatge molt prim, en el cas del parmigiiano no cal xq ja va tallat molt prim, el poses en una paella petita amb una mica, mica d'oli i foc lent, quan vegis que es posa roset li tires sucre i ho remenes, l'hauras caramelitzat, el poses al demunt del flam un cop emplatat i segur q triumfes!

jo faig gelat de mantxec a casa... :icecream:
Millor Moderadora Forera Novell

Desconnectat birrera

  • Infantil
  • ****
  • Missatges: 210
  • Gènere: Femení
Re: Dubtes culinaris...
« Respondre #3 el: 15 de Setembre de 2008, 22:12:44 pm »
Jo també em quedaria amb l´opció b i c.
Una altra opció és posar xocolata en pols i així tens un flam de xocolata boníssim, avui ho he fet per primera vegada i ha quedat molt bo.
Lo bo de la cuina és que pots experimentar tant com vulguis.